Interview: Pim Komen - Commercial Medewerker

Interview: Pim Komen - Commercial Medewerker

Interview: Pim Komen - Commercial Medewerker

Vertel even kort: Wie ben je? Wat heb je eerder gedaan? Wat zijn je hobby’s?

Hallo mijn naam is Pim, ik kom uit Harderwijk en ben 21 jaar oud. Bij mijn vorige baan stond ik in de keuken als kok. Mijn vrije tijd spendeer ik met mijn vrienden of lekker thuis achter de pc.

 

Wist je van kind af aan al wat je wilde worden? Hoe is die visie gelopen?

Nee dit wist ik zeker nog niet. Maar ik heb wel over een aantal banen nagedacht: jeugdzorg, kok en geschiedenisdocent. Zoals je hoort, loopt dit vrij ver uiteen. Wat nu nog open ligt is misschien het volgen van een opleiding voor geschiedenisdocent.

 

Je gaat meewerken aan ons relatiemanagement, heb je hier al een duidelijke doelstelling voor? Zo ja leg uit. Zo nee, hoe ga je die creëren?  

Mijn doelstelling is om iets nieuws te leren en met een open mindset te beginnen. Eerst wil ik me focussen op de lijst met mobility-relaties. Daarin inzichtelijk te krijgen waar we goede en vruchtbare samenwerkingen aan kunnen gaan, lijkt me een mooie eerste stap.

 

Waar zie je jezelf over 10 jaar staan in je carrière?

Ik vind het nog steeds erg lastig om daar een zinnig antwoord op te geven. Een leuke baan waarin ik plezier heb met huisje-boompje-beestje. Het huisje mag van mij eigenlijk wel buiten Nederland staan. Spanje of Italië lijkt me enorm gaaf, voornamelijk vanwege het eten (haha). Ik zie mezelf dan ook wel een eigen onderneming hebben. Vrijheid zit in mijn bloed, dus dat komt het beste eruit in een eigen bedrijf denk ik.

 

Met welk van onze pijlers heb je het meest? Mobility, Power of Care? Leg uit waarom.

Mobility, omdat ik wel van voertuigen houd en zeker van motoren. Alles met snelheid interesseert me wel. Op mijn ski’s word ik helemaal wild en ga ik vol voor de snelheid. Dat is zo lekker!

 

Welke eigenschappen gaan jou verder helpen in je functie binnen Pi Development?

Mijn vermogen om door te zetten. Vertrouwen en loyaliteit vind ik belangrijk om te geven maar ook om te nemen. Ik vind het wel erg belangrijk om lol samen te maken en niet op alle slakken zout te leggen. Bij Pi Development is gelukkig ook iedereen wel van een lolletje, dus dat zit wel goed gelukkig!

Welk product/dienst van Pi waar we aan hebben gewerkt vind je gaaf en waarom?

Die Trefecta fiets - die 80/90 km/h - kan vind ik wel een enorm gaaf project. Toch weer die drang naar snelheid die dan komt opdagen.

 

Heb je een persoonlijke quote die je graag wilt delen/waar je naar leeft?

Doe wat je zelf wilt en laat niemand je gek maken.

Ik hoop dat mensen zich een stuk minder gaan aantrekken van elkaar. Gewoon lekker zelf leven en voel je goed daarbij.

 

Pim, thanks voor het interview en je openheid. We snappen als jongste van het stel dat deze vragen best lastig zijn over je toekomst. We wensen je toch een hele toffe en fijne tijd bij ons waar we hopen veel lol met je te hebben, maar je ook nog nieuwsgieriger te maken naar het product development vak. Geniet!