Pi Development @ Outdoor Gelderland

Pi Development @ Outdoor Gelderland

Pi Development @ Outdoor Gelderland

Op donderdag 16 juni as. zijn wij bij Outdoor Gelderland! We mogen dan een presentatie geven op de thema-ochtend van ‘’innovatie & inspiratie’’.

Ons thema en topic voor de ochtend vinden we uiteraard alvast leuk om met jullie te delen:

Twijfel jij over het doel van productinnovatie en misschien nog wel belangrijker, de weg naar productinnovatie? Kom dan naar onze interactieve en uitdagende sessie over innovatie roadmaps, fuzzy frond-end ontleding en de juiste go-to-market strategie. Met gezamenlijk meer dan 80 jaar aan innovatie-ervaring in de branches Mobility, Energy & Care weten Leon van Spijk en Jeroen Kuiper niet alleen uitleg te geven over het nut/doel van productinnovatie, maar weten ze het innovatie-hart van menig CEO/directielid weer te laten kloppen. Ze laten graag zien, horen en voelen dat productinnovatie bestaat uit: fun, transparantie en waarde creatie.

Laat je niet alleen overtuigen aangaande de heldere strategie achter het stage gate proces van Pi Development, deel ook actief mee aan interessante polls en uitdagende stellingen.

Zin gekregen om langs te komen? Leuk!
Deelname is gratis, aanmelding is verplicht. Dit kan per e-mail via info@outdoorgelderland.nl ovv bedrijfsnaam, naam, e-mail, telefoonnummer en het aantal aanwezigen.